• Verschijnt 9x per jaar
  • Van de makers van Margriet
  • Alles over lekker & gezond leven

Kies jouw Margriet Specials abonnement

Margriet Specials

Margriet Specials

/ 9x per jaar

De Margriet Specials van het Margriet tijdschrift verschijnen 8x per jaar en staan in het teken van een leuk, lekker en gezond leven. Elke Margriet Special staat vol informatie, tips en advies over een fit & gezond lichaam, body & mind, beauty en wonen. Het blad is niet informatief, maar vooral inspirerend, met indrukwekkende interviews en leuke weetjes, bijvoorbeeld over gezond en veelzijdig eten. Bestel nu een Margriet Special abonnement en ontvang 8x per jaar een nieuwe editie van Margriet Special in de brievenbus.

Margriet Special thema’s

In elke Margriet Special staat een ander thema centraal, dat te maken heeft met een gezond, maar lekker leven. In de Margriet Beauty-special lees je alles over mooi ouder worden. De Margriet Body & Mind-special geeft tips voor een gezonde geest en een fit lichaam. De Margriet Food-special is er een om van te smullen, vol lekkere recepten om zelf te proberen en over gezond eten anno nu. De Margriet zomerspecial is het Margriet Vakantieboek, met puzzels en verhalen om lekker mee te ontspannen. In de Margriet Fit & Gezond-special draait het om jouw gezondheid, energie en een fitte levensstijl. Alles over wonen, buiten leven en genieten lees je in de Margriet Living-special. Tot slot ontvang je de Margriet Feest-special (Margriet Kerstspecial) om optimaal te genieten van de heerlijke feestmaanden.

Margriet Special abonnement

Margriet Special is een uitgave van de makers van het Margriet tijdschrift. Ook als je geen lezeres bent van Margriet, kun je genieten van Margriet Special. Je kunt een apart Margriet Special abonnement af te sluiten en 8x per jaar genieten van een nieuwe Margriet Special. Wil je niks van Margriet missen, kies dan voor een Margriet Plus abonnement en ontvang zowél weekblad Margriet als de Margriet Specials. Kies nu voor een abonnement met cadeau of korting.

 
Review:
Jouw rating