• verschijnt 9 keer per jaar
  • voor alle vrouwen die van alles op de hoogte willen blijven
  • praktisch, persoonlijk én informatief
 

Kies jouw Margriet Extra abonnement

Margriet Extra

Margriet Extra

/ 9x per jaar

Margriet Extra staat boordevol persoonlijke verhalen, informatie, trends en nieuwtjes over onderwerpen die jou aanspreken. Margriet Extra is praktisch, persoonlijk én informatief. 9 inspirerende edities met uiteenlopende thema’s als Energiek & In Balans, Geld & Besparen en Wonen Nu & Later. Voor alle vrouwen die midden in het leven staan en van alles op de hoogte willen blijven. Kortom; Margriet Extra, meer voor jou! Bestel nu een Margriet Extra abonnement en ontvang 9 keer per jaar een nieuwe editie in de brievenbus.

Margriet Extra thema’s

In elke Margriet Extra staat een ander thema centraal, alles in het teken van leuk ouder worden.
Alle interessante onderwerpen komen aan bod, zo is er de Margriet Fit & Gezond Extra, volop inspiratie over jouw gezondheid, energie en fitte levensstijl. Net als de Energiek & In Balans Extra waar we je handvatten bieden om naar je zelf te luisteren en in balans te komen. In de Reizen & Eropuit Extra vind je alle tips over vakanties en dagjes uit. Maar lees je ook in de Groen & Duurzaam Extra over goede initiatieven en haal je enorm veel inspiratie op voor je eigen groene vingers. Hoe werkt het eigenlijk met je pensioen en ben je op zoek naar handige tips om te besparen? Dat lees je in de Geld & Besparen Extra. We zorgen ook voor een Vakantie Extra met puzzels en verhalen om lekker mee te ontspannen. Een Liefde & Relaties Extra met tips over je sociale contacten maar ook bloedstollende verhalen om in één ruk uit te lezen. Uiteraard kan een lifestyle Extra zoals Wonen Nu & Later ook niet ontbreken, hierin laten we je de laatste trends zien maar lees je ook praktische informatie over leven in de toekomst. En tot slot een DIY & Vrije tijd Extra boordevol leuke zelf maak ideeën en vermaak!

Margriet Extra abonnement

Margriet Extra is er voor alle vrouwen die leuk ouder willen worden. Dus ook voor jou! Neem nu een abonnement en geniet 9 keer per jaar van de meest uiteenlopende onderwerpen, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends. Het tijdschrift wordt gratis thuisbezorgd en je bent altijd goedkoper uit dan wanneer je ze in de winkel koopt. Wil je echt niks van Margriet missen? Kies dan voor een Margriet Plus abonnement. Dan ontvang je zowel het weekblad Margriet, als 9 keer Margriet Extra. Laat je inspireren en kies hier het abonnement dat bij je past!

 
Review:
Jouw rating