• Verschijnt 8x per jaar
  • Van de makers van Margriet
  • Alles over lekker & gezond leven

Kies jouw Margriet Specials abonnement

Margriet Specials

Margriet Specials

/ 8x per jaar

Margriet Special is een uitgave van het tijdschrift Margriet en verschijnt 8x per jaar. De specials staan volledig in het teken van een leuk, lekker en gezond leven. Het blad staat vol informatie, tips en advies over een fit & gezond lichaam, body & mind, beauty en wonen. In elke special staat een ander thema centraal waar jij volop inspiratie uit kunt halen om zelf optimaal lekker en gezond te leven.

Margriet Special thema’s

Margriet Special verschijnt 8 x per jaar en in elke editie staat een ander thema centraal dat te maken heeft met een gezond maar lekker leven. Alles over mooi ouder worden lees je in de Margriet Beauty-special. De Margriet Body & Mind-special geeft informatie, tips en advies voor een gezonde geest een fit lichaam. De Margriet Food-special is er één om van te smullen want hierin lees je lekkere recepten die je natuurlijk zelf kunt maken en over gezond eten anno nu. In de zomer komt het Margriet Vakantieboek uit vol puzzels en verhalen om lekker mee te ontspannen. In de Margriet Fit & Gezond-special draait het allemaal om jouw gezondheid, energie en een fitte levensstijl. Alles over wonen, buiten leven en genieten lees je in de Margriet Living-special. Tot slot ontvang je de Margriet Feest-special waarmee je optimaal kan genieten van de heerlijke feestmaanden.

Margriet Special voor iedereen

Margriet Specials is een uitgave van de makers van het tijdschrift Margriet. In Margriet lees je elke week herkenbare verhalen, leuke columns, herkenbare verhalen, de nieuwste modetrends en wooninspiratie. Ook als je geen lezeres bent van het tijdschrift Margriet kun je genieten van Margriet Special. Het is mogelijk om een apart Margriet Special abonnement af te sluiten. Je bent dan niet verplicht om het weekblad Margriet te ontvangen maar je kunt wel 8 x per jaar genieten van Margriet Special. Wil jij meer inspiratie voor een lekker en gezond leven? Neem dan een abonnement op Margriet Special!

 
Review:
Jouw rating