• Verschijnt elke 2 maanden
  • Van de makers van Margriet
  • O.a. woordzoekers, Zweedse puzzels en kruiswoordpuzzels

Kies jouw Margriet Puzzelen abonnement

Margriet Puzzelen

Margriet Puzzelen

Margriet Puzzelen is het puzzelboekje van het tijdschrift Margriet. Met een abonnement op Margriet Puzzelen ontvang je elke 2 maanden een puzzelboek met 48 pagina’s aan woordzoekers, Zweedse puzzels, kruiswoordpuzzels, cryptogrammen, legpuzzels, sudoku’s en filippines. De puzzels wisselen tussen niveau 3 en 4, ideaal voor fanatieke puzzelaars maar ook leuk voor iedereen die eens in de zoveel tijd de hersenen wil laten kraken. In elke editie van Margriet Puzzelen vind je ook een leuke prijspuzzel. Het puzzelboekje heeft een handig meeneemformaat om onderweg lekker te puzzelen of voor op de koffietafel. Met Margriet Puzzelen kun je lekker ontspannen puzzelen met je vriendinnen, familie of een moment voor jezelf. Met een abonnement op Margriet Puzzelen beleef je 6x per jaar het puzzelboek om lekker lang te puzzelen!

Margriet Puzzelen voor iedereen

Margriet Puzzelen is het puzzelboek van de makers van het tijdschrift Margriet. In Margriet lees je elke week advies, inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. Margriet lezeressen puzzelen graag en daarom is er Margriet Puzzelen! Je hoeft geen Margriet lezeres te zijn om te genieten van Margriet Puzzelen. Het is mogelijk om een apart abonnement op Margriet Puzzelen te nemen. Je ontvangt dan niet het tijdschrift Margriet maar wel 6x per jaar Margriet Puzzelen voor urenlang puzzelplezier!

Jouw Margriet Puzzelen abonnement

Ben je een echte puzzelaar? Puzzel je regelmatig en het liefst het gehele jaar door? Kraak jij graag je hersenen? Dan is een abonnement op Margriet Puzzelen echt iets voor jou! Het Margriet puzzelboekje is er voor de echte puzzelfans! Abonnees krijgen het puzzelboekje iedere 2 maanden gratis thuisbezorgd, dus je hoeft niet naar de winkel. Kun jij geen genoeg krijgen van kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels en woordzoekers? Kies voor een abonnement op Margriet Puzzelen en geniet elke 2 maanden van 48 pagina’s puur puzzelplezier!

 
Review:
Jouw rating