• Verschijnt elke 2 maanden
  • Van de makers van Margriet
  • O.a. woordzoekers, Zweedse puzzels en kruiswoordpuzzels

Kies jouw Margriet Puzzelen abonnement

Margriet Puzzelen

Margriet Puzzelen

/ 6x per jaar

Margriet Puzzelen is het puzzelboekje van het weekblad Margriet. Krijg jij geen genoeg van woordzoekers, Zweedse puzzels, kruiswoordpuzzels, cryptogrammen, legpuzzels, sudoku’s en filippines? Neem dan een Margriet Puzzelen abonnement en ontvang elke 2 maanden het Margriet puzzelboek, met 48 pagina’s puur puzzelplezier. De puzzels variëren tussen niveau 3 en 4. Ideaal dus voor fanatieke puzzelaars, maar ook leuk voor iedereen die eens in de zoveel tijd de hersenen wil laten kraken. In elke editie van Margriet Puzzelen vind je ook een leuke prijspuzzel. Het puzzelboekje heeft een handig meeneemformaat om onderweg lekker te puzzelen of voor op de koffietafel.

Margriet Puzzelen voor iedereen

Margriet Puzzelen is het puzzelboek van de makers van het weekblad Margriet. In Margriet lees je elke week advies, inspiratie en tips voor een leuk en gezond leven. Veel Margriet lezeressen puzzelen graag en daarom is er Margriet Puzzelen! Ben je een echte puzzelaar? Puzzel je regelmatig en het liefst het gehele jaar door? Kraak jij graag je hersenen? Dan is een abonnement op Margriet Puzzelen echt iets voor jou! Het Margriet puzzelboekje is er voor de echte puzzelfans! Met Margriet Puzzelen kun je lekker ontspannen puzzelen met je vriendinnen, familie of een moment voor jezelf.

Jouw Margriet Puzzelen abonnement

Je hoeft geen Margriet lezeres te zijn om te genieten van Margriet Puzzelen. Het is mogelijk om een apart abonnement op Margriet Puzzelen te nemen. Je ontvangt dan niet het weekblad Margriet maar wel 6x per jaar Margriet Puzzelen voor urenlang puzzelplezier! Kun jij geen genoeg krijgen van kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels en woordzoekers? Kies dan voor een Margriet Puzzelen abonnement en je krijgt het puzzelboek elke 2 maanden gratis thuisbezorgd! Je hoeft dus niet naar de winkel voor jouw portie puzzelplezier!

 
Review:
Jouw rating