• verschijnt elke 2 maanden
  • gevarieerd aanbod puzzels: van woordzoekers tot Zweedse puzzels en nog veel meer
  • een momentje voor jezelf

Kies jouw Margriet Puzzelen abonnement

Margriet Puzzelen

Margriet Puzzelen

/ 6x per jaar

Krijg jij geen genoeg van woordzoekers, Zweedse puzzels, kruiswoordpuzzels, cryptogrammen, legpuzzels, sudoku’s en filippines? Neem dan een Margriet Puzzelen abonnement en ontvang elke 2 maanden het Margriet puzzelboekje, met 48 pagina’s puur puzzelplezier. De puzzels variëren tussen niveau 3 en 4. Ideaal dus voor fanatieke puzzelaars, maar ook leuk voor iedereen die eens in de zoveel tijd de hersenen wil laten kraken. In elke editie van Margriet Puzzelen vind je ook een leuke prijspuzzel. Het puzzelboekje heeft een handig meeneemformaat om onderweg lekker te puzzelen of voor op de koffietafel.

Margriet Puzzelen voor iedereen

Veel Margriet lezeressen puzzelen graag en daarom is er Margriet Puzzelen! Ben je een echte puzzelaar? Puzzel je regelmatig en het liefst het gehele jaar door? Kraak jij graag je hersenen? Dan is een abonnement op Margriet Puzzelen echt iets voor jou! Met Margriet Puzzelen kun je lekker ontspannen en is de ultieme manier om jezelf te trainen.

Jouw Margriet Puzzelen abonnement

Je hoeft geen Margriet lezeres te zijn om te genieten van Margriet Puzzelen. Het is mogelijk om een apart abonnement op Margriet Puzzelen te nemen. Je ontvangt dan niet Margriet Magazine maar wel 6 keer per jaar Margriet Puzzelen voor urenlang puzzelplezier! Word jij blij van kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels en woordzoekers? Kies dan voor een Margriet Puzzelen abonnement! Uiteraard ben je ook hier voordeliger uit én hoef je niet telkens naar de winkel voor jouw portie puzzelplezier want het puzzelboekje wordt elke 2 maanden gratis bij je thuis bezorgd.  

 
Review:
Jouw rating